Shopping cart
0,00 lei

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans, numerar sau cu cardul sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

SC CASNIC ONLINE SRL isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

SC CASNIC ONLINE SRL isi rezerva dreptul ca pentru unele produse care se aduc pe stoc la cererea expresa a clientului, sa solicite avans de minim 30% din valoarea produsului, avans care nu se mai returneaza in conditiile in care clientul/cumparatorul renunta la comanda.

Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer, card sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre SC CASNIC ONLINE SRL la adresa de e-mail [email protected]. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului in contul SC CASNIC ONLINE SRL.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.

Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

In situatia in care se plateste un avans iar produsele nu se mai ridica de catre Dvs. din motive ce nu tin de SC CASNIC ONLINE SRL, avansul nu va mai fi restituit.

Metodele de plata disponibile pe site-ul www.ecasnic.ro sunt urmatoarele:

7.1 Plata cu numerar la livrare = Ramburs

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.